Fujitsu Waterstage Standard Comfort fåes fra 5 kW til 16 kW.

luft-vand

Standard-modellen består af en udedel og en indedel, som separat forsyner boligen med opvarmning via husets radiator- og/eller gulvvarmesystem.

Standard-modellen indeholder ikke en varmtvandsbeholder, men hvis man ønsker at varmepumpen også skal levere opvarmning af brugsvand, kan en ekstern varmtvandsbeholder sagtens tilsluttes. Dette giver f.eks. mulighed for at benytte en eksisterende (og egnet) varmtvandsbeholder sammen med varmepumpen.

Standard-modellen kan også forsynes med et separat installations-kit, samt en pladevarmeveksler, og anvendes til opvarmning af en swimmingpool.

Standard-modellerne er opdelt i en Comfort serie (5, 6, 8 eller 10 kW) og en High Power serie (11, 14 eller 16 kW).

Comfort-serien producerer op til 55 C varmt vand, og er forsynet med et elektrisk varme-backup på 6 kW, som sikrer stabil drift selv i de kolde vinterperioder med ned til -20 C kulde. Comfort-serien er særligt egnet for mindre til mellemstore boliger, som energimæssigt lever op til nyere standard.

HighPower-serien kan producere op til 65 C varmt vand, og har elektrisk varme-backup på 9 kW, som sikrer stabil drift helt ned til -25 C kulde. HighPower-serien er primært egnet for større boliger, eller ældre boliger med en ringere grad af energi-renovering.

Se brochurer med tekniske data.

Kontakt os for at vi sammen kan finde den bedste løsning for dig, til den rigtige pris!

Firmainformation
A-1 Electronic 
CVR: 25 31 12 48
Kontakt os
Telefon: 20 28 34 66
a-1electronic@mail.dk
Adresse
Nedermarken 36
8850 Bjerringbro
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk