Fujitsu Waterstage Integreret Comfort fåes fra 5 kW til 16 kW.

Fujitsu luft-vand

En Integreret model består af en udedel og en indedel, som separat forsyner boligen med opvarmning via husets radiator- og/eller gulvvarmesystem. Derudover har en Integreret model en indbygget 190 liters varmtvandsbeholder, til forsyning af opvarmet brugsvand. Indedelen er fysisk større end en tilsvarende standard-model, men til gengæld optager en Integreret model ikke installationsplads til en ekstern og synlig varmtvandsbeholder, ligesom man med en Integreret model vil have færre synlige rørføringer.

En Integreret model kan også forsynes med et separat installations-kit, samt en pladevarmeveksler, og anvendes til opvarmning af en swimmingpool.

De Integrerede modeller findes i en Comfort-serie (5, 6, 8 eller 10 kW) og i en HighPower-serie (11, 14 eller 16 kW).

Comfort-serien producerer op til 55 C varmt vand, og er forsynet med et elektrisk varme-backup på 6 kW, som sikrer stabil drift selv i de kolde vinterperioder med ned til -20 C kulde. Comfort-serien er særligt egnet for mindre til mellemstore boliger, som energimæssigt lever op til nyere standard.

HighPower-serien kan producere op til 65 C varmt vand, og har elektrisk varme-backup på 9 kW, som sikrer stabil drift helt ned til -25 C kulde. HighPower-serien er primært egnet for større boliger, eller ældre boliger med en ringere grad af energi-renovering.

Se brochurer med tekniske data.

Kontakt os for at vi sammen kan finde den bedste løsning for dig, til den rigtige pris!

Firmainformation
A-1 Electronic 
CVR: 25 31 12 48
Kontakt os
Telefon: 20 28 34 66
a-1electronic@mail.dk
Adresse
Nedermarken 36
8850 Bjerringbro
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk